Amit ma a Spárban tettek a kislányommal egy kis kifli csücsök miatt, azt nem akarom eltűrni..Miért kasszás az ilyen ember?!


Amit ma a Spárban tettek a kislányommal egy kis kifli csücsök miatt, azt nem akarom eltűrni..Miért kasszás az ilyen ember?!



A fiamat kivittük Domaszékre futsal meccsre vírus van ezért zárt kapus alap feszült helyzet a gyerekeknél is,,senki nem szurkol,,senki nem bíztat! Haza fele jövet beugrok Arkád fox,,és ha már itt vagyok leugrok a a pincébe a kisboltba!! Nem sok dolgot kellett már a tegnapi nagy bevásárlás után venni,,de azárt a kifli napi dolog és a gyerek kezébe tettem a felét! Hét darab kiflit vettem aminek a csücskét letörtem! Mikor a pénztárhoz érek látom az idősebb ,,rossz kisugárzású,,befordult nő számolgatni kezd! A Sparban olyan rendszer van ,,hogy a kispapír ki van nyomtatva 7 db és az ár! A kifli darabja 22 ft! Nem üti számolgat hosszasan ,,majd megkérdi ;; 

-Ami a gyerek kezében van az a nyolcadik??? 

-Nem!!! Felelem az a hetedik vége,,csak tovább számol,,és még mindig csak számol!!!

Majd nagy nehezen beüti és mikor fizetek azt mondom neki;;

-Ugye ön sem gondolja ,,hogy egy 22 ft-os kiflivel sakkoznék??! Ugye nem gondolja,,hogy ennyit érne egy anyának a becsülete!????

Majd primitív módon közli ,,a kifli az ő tulajdona ,,,azt kérdez és azt tesz amit akar!!!

Megköszöntem a kedvességét,,és hogy ilyen odaadással és méregetéssel , kellő tisztelettel és bizalommal végzi a munkáját!!! 

Azt hiszem kitüntetés jár érte!!!