Szomorú, rossz hírek érkeztek Dobrev Kláráról


Szomorú, rossz hírek érkeztek Dobrev Kláráról„Lázas vagyok, fáj a fejem, fájnak a végtagjaim” – Megszólalt Dobrev Klára a pozitív covid-teszt után: így viseli a betegsége

– Sajnos, a tipikus tünetek nálam is jelentkeztek. Lázas vagyok, fáj a fejem, fájnak a végtagjaim. Mindenben követem az orvos utasításait, így remélem, ennél rosszabb már nem lesz és hamar túl leszek a betegségen.


Lehet-e tudni, hogyan és kitől kapta el a fertőzést? Sok emberrel találkozott az elmúlt időszakban?


– Napi többezres új megbetegedés mellett szinte lehetetlen kideríteni. Olyan gyorsan terjed a járvány, hogy gyakorlatilag már nincs olyan ember, akinek a szűkebb-tágabb környezetében ne lenne fertőzött.


A múlt héten kezdte az országjáró körútját, már több város polgármesterét, vezetőjét is felkereste. Mennyire húzta keresztbe a számításaikat a járvány?


– Azt hiszem, a harmadik hullám mindenki számítását keresztülhúzta, de bízom benne, hogy lassan mégiscsak vége ennek a szörnyű időszaknak. Én a következő egy-két hetet biztosan itthon töltöm, egészen addig, ameddig fertőzőképes vagyok. Próbálom azért tartani a frontot, amennyire lehetséges.