Kiderült: ezért verték el Norbit. Ájultan esett a földre, sürgősségire vitték azonnal


Kiderült: ezért verték el Norbit. Ájultan esett a földre, sürgősségire vitték azonnal

 


Leütötték Norbit, saját étterme előtt érte a támadás


Sokan nem tudják ,de 2010-ben zsarolták Norbit.


"Leütötték saját éttermében, mert nem fizetett ki egy nyomdai számlát, ami állítása szerint nem is őt terheli. Schobert Norbert ájultan zuhant a földre, és mire magához tért, a támadók már elszeleltek. A fitneszguru kisebb agyrázkódást szenvedett, sérüléseit a sürgősségi osztályon látták el.


Hiába zsarolták, nem fizetett, ez lett Schobert Norbi veszte. A fogyasztómesterre tegnap délután saját éttermében támadtak rá a pénzbehajtók. A három ijesztő külsejű férfi azonban hiába próbálkozott, nem tudott pénzt kicsikarni Norbitól, ezért az egyikük egyetlen ütéssel leterítette.– Hetek óta próbálkoztak, s eleinte „csak” milliókat követeltek, fenyegettek – mesélte lapunknak Norbi a Honvéd Kórház sürgősségi osztályán, ahová mentő szállította Szentendréről. – Az ügy hátterében egy régi cég és egy kifizetetlen nyomdai számla áll. Abból a vállalkozásból azonban már évekkel ezelőtt kiszálltam, így az állítólag ki nem fizetett összeghez sincs semmi közöm. Ezt a jogászom is megerősítette. Néhány alkalommal már jártak bent az üzletben, a könyvelőmet is megfenyegették, majd azzal zsaroltak, hogy lejáratnak a sajtóban, mert vannak kapcsolataik – mesélte a nyakmerevítővel ágyban fekvő fitneszguru. – Tegnap hárman jöttek, kettőjüket ismerem is. Megvárták, míg elmennek a vendégek, majd 750 ezer forintot követeltek tőlem. 


Mondtam, hogy húszezret sem fogok fizetni, hiszen nem tartozom senkinek. Ekkor ütött le az egyik, s állítólag berepültem a sarokba. Elvesztettem az eszméletemet. Mire magamhoz tértem, már elmenekültek, csak a kővé meredt személyzet állt az üzletben. Én magam hívtam a rendőröket – magyarázta. Norbin koponya és nyaki CT vizsgálatot végeztek. Órákkal a támadás után is kettőslátása és kínzó fejfájása volt. Közepes mértékű agyrázkódást állapítottak meg nála, ennek ellenére este saját felelősségére elhagyta a kórházat. A támadók egy dolgot figyelmen kívül hagytak: Norbi kávézója és környezete be van kamerázva, így minden mozdulatukat rögzítették. – Hibát követ el, aki egyszer fizet. Csak a bűnözést táplálja – tette hozzá Norbi, utalva rá, hogy a támadók továbbra sem várhatnak pénzt tőle.Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, ismeretlen tettesek ellen nyomozást indítottak.