Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Gyurcsánynak nekimentek - Kocsis Máté Gyurcsánynak : Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott ...


Teljesen elszabadult a pokol a parlamentben -Gyurcsánynak nekimentek - Kocsis Máté Gyurcsánynak : Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott ...Gyurcsány nagyon szépen szokott beszélni az édesanyjáról. Szeretettel és tisztelettel. Megértem, és ez így helyes. A legtöbb ember nagyon szereti az édesanyját.


Én is végtelenül szeretem az anyukámat. Csakhogy az én édesanyámra - sok más emberhez hasonlóan - Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt." – írta a Fidesz frakcióvezető-helyettese, majd hozzátette, önmagában már ezért elkellett volna Gyurcsánynak "takarodnia" a közéletből.


Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is– folytatta.


"Ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlom a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül. Nézzék csak meg, kit is szolgálnak." – fejezte be, majd végül köszönetet mondott a hamarosan mozikba kerüli film rendezőjének és a stáb többi tagjának is.