Lesifotón kapták le a turbékoló Mészáros párt.. Alig ismerni meg az ország legszebb férfijának választott Mészáros Lőrincet


Lesifotón kapták le a turbékoló Mészáros párt.. Alig ismerni meg az ország legszebb férfijának választott Mészáros LőrincetÚgy néz ki, komoly sportérdeklődést mutat a Várkonyi Andrea - Mészáros Lőrinc páros. hacsak nem akarja megvenni a stadiont, vagy valamelyik kézilabda csapatot a vállalkozó. A párt, akinek élete sokakat érdekel a Google keresési adatai szerint, a hétvégén kézimeccsen fotózták le. Ez tulajdonképpen az első igazi "együtt" kép.


A jegyespárt a Veszprém Arénában a MOL-Pick Szeged meccsén, a lelátón kapta lencsevégre a Szabad Pécs egyik olvasója, miközben nézték, ahogy a szegediek elverik a veszprémieket.


Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea eljegyzéséről már korábban írtunk. A pár azonban nagyon vigyáz a magánéletére - legalábbis a közös magánéletükre: nem igazán mutatkoztak együtt nyilvánosan, fotó sem készült még róluk együtt, pedig elég valószínű, hogy az év esküvője készül a háttérben.


Mészáros Lőrinc lefogyott az elmúlt időszakban, ez a mostani fotón is látszik, de "előtte-utána" képeket mi is mutattunk mostanában az üzletemberről.