.

25 kilót fogyott, megtört, és teljesen ki van készülve M.Richárd.. EZT mondta az utolsó szó jogánMa jogerős ítélet született a Dózsa György úti ámokfutó ügyében.

M. Richárd talpig feketében, 25 kilóval könnyebben, négy fegyveres kommandós gyűrűjében érkezett az ítélethirdetésre.


– Hat éve tettem egy butaságot, megvertem egy futárt – mondta az utolsó szó jogán. – Elnézést kértem tőle, sajnálom, hogy elragadott a hév. Elismertem a gyorshajtást, amiért most itt vagyok. Nem tudtam elkerülni az ütközést. Nagyon sajnálom, egész életemben végigkísér, ami történt. Időközben elhunyt az édesanyám, a nagymamám, szívműtétem volt. Hat hónap magánzárkában volt időm átgondolni, feldolgozni a történteket. Kérem a bíróságot, a tevőleges cselekményeimmel arányos ítéletet hozzon.


M. Richárdot végül 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte és 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától a Fővárosi Törvényszék. Az eddig letartóztatásban töltött időt beszámítják a büntetésbe.


Mint ismert, a Dózsa György úti, halálos baleset kapcsán M. Richárdot tavaly ősszel nem jogerősen négy év fogházra ítélték és végleg eltiltották a vezetéstől. Előzetesbe nem került, csak házi őrizetbe. Onnantól M. Richárd sorra szegte meg a törvényeket: egy hét múlva már jogosítvány nélkül vezetett, két hónapra rá edzőterembe ment, holott nem is lehetett volna a korlátozások miatt, ráadásul neki otthon kellett volna lennie, mivel házi őrizetet rendeltek el az esetében. Korábban a Blikk arról is beszámolt, hogy M. Richárd közös cellában raboskodott a soroksári futó nő megölésével vádolt R. Szilveszterrel.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék