Ma Koós János sírjánál jártunk.. mi a fene történt a sírhelyével?


Ma Koós János sírjánál jártunk.. mi a fene történt a sírhelyével?Koós János a Farkasréti temető művészparcellájában nyugszik, közel a legjobb barátja, Bajor Imre nyughelyéhez.

Azt nem tudhatjuk, hogy milyen gyakran látogatják Koós János végső nyughelyét, az viszont biztos, hogy a rekkenő hőség és az óriási, fákat kicsavaró viharok egyik sírnak sem tesznek jót.


A virágok gyakorlatilag órákon belül kiszáradnak a tűző napon, a megtépázott fák pedig komoly viharkárokat okozhatnak.


A 2019-ben elhunyt Koós síremléke fekete márványból készült, és alig pár lépésre található Bajor Imre, becenevén a Kicsihuszár végső nyughelyétől. Mint ismeretes, a két hírességet legendás barátság fűzte össze.


Koós sírja valóságos zarándokhellyé vált, mindig volt rajta friss virág, épp ezért lepődött meg kicsit a ripost olvasója, amikor meglátta.


„Óriási tisztelője voltam Koós Jánosnak, nyomon követtem a pályafutását, és bár személyesen sosem találkoztunk, nagyon szimpatikusnak is tűnt. A temetése után rendszeresen látogattam a sírját, ami volt már szebb állapotban is, de hát ebben a hőségben sajnos nem sokáig maradnak meg a friss virágok” – mondta a ripost-nak olvasónk, Ilona, aki két képet is küldött a sírról.