Végső nyugalomra helyezték Gábort.. megható helyszíni képekAz egész országot megrázta annak a 16 éves vajai fiúnak a története, aki nemrég az iskolai zaklatások miatt dobta el magától az életét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


A kamasz fiút, Gábor a társai rendszeresen cikizték, a fiatal pedig végül nem látott más kiutat, minthogy véget vetett az életének. A tinédzser édesanya a Blikknek részletesen mesélt arról, mi történt Gáborral a tragédiát megelőző napokban. Elmondása szerint ebből egyértelműnek tűnik, hogy a gyermeke az iskolai zaklatások miatt dobta el magától az életét.


A gyászoló édesanya pár nappal ezelőtt nem szerette volna, ha az osztálytársak jelen vannak, ám később a történtek ellenére mégis úgy döntött, hogy a fia osztálytársai részt vehetnek Gábor temetésén, akit ma 15 órakor kísérnek utolsó útjára. Lovas Edina az RTL Klub Híradójának pár nappal ezelőtt azt mondta:


"Próbálok megbocsátani, vagyis próbálom tényleg azt szem előtt tartani, hogy gyerekekről van szó. Lehetett volna az én gyerekem is, aki a másikat piszkálja, de ez nagyon nehéz. Egy olyan gyereket piszkáltak aki soha nem mert visszaszólni nekik" - nyilatkozta Lovas Edina.


A 16 éves Gábort 2021. szeptember 17-én 15 órakor kísérték utolsó útjára, információink szerint az anyuka és a szűkebb gyászoló család koszorúkkal, virágokkal érkezett leróni a kegyeletét Gábor előtt. A Blikk úgy tudja, az osztálytársak is részt vettek a temetésen, illetve az iskola buszával tanárok is eljöttek megadni Gábornak a végtisztességet.


Lapunk információi szerint a fiú általános iskolai osztálytársai is eljöttek, illetve volt osztályfőnöke is jelen volt. Gábort református szertartás keretein belül búcsúztatták el, ezt követően kísérték végső nyughelyére. Az urna mögött az édesanya ment, kezében tartva a fia fotóját, hangos zokogás rázta, ketten is támogatták.


Az osztálytársak a sor végére álltak be, és együtt kísérték a menetet a sírhelyhez. Amikor kiléptek a ravatalozóból, mintha meghasadt volna az ég, ugyanis eleredt az eső, a fiatalok pedig az ernyők alatt összebújva, lehorgasztott fejjel kísérték utolsó útjára Gábort.