Az egy dolog, hogy Berki gátlástalanul eladja a szülést, de Mazsi a legbensőségesebb pillanatát így tervezi? Kamerával ott...?


Az egy dolog, hogy Berki gátlástalanul eladja a szülést, de Mazsi a legbensőségesebb pillanatát így tervezi? Kamerával ott...?


Ez a morbid akció még a herevasaláson is túltesz. De Berki Krisztiánt ismerve csak az a kérdés, hol van itt a csavar?



Mint azt a naphire.hu megírta, Berki Krisztián és mindenórás felesége, Mazsi közös gyermekét várja. Megegyeztek, hogy a rajongóik a pici születését az interneten követhetikl. ennek feltétele, ha fizetnek 1490 forintot.



Vasárnap reggel 7 óra után a várandós Berki Mazsi és férje, Krisztián a kórházba indult. Útközben élőben jelentkeztek.


– Vizsgálatra megyünk, ahová most csak hárman fogunk bemenni, nem viszünk magunkkal titeket – mondta a várandós kismama. Férje hozzátette, amíg meg nem születik a gyermekük, kétnaponta kell vizsgálatra járniuk. Legutóbb péntek voltak. 


A Blikk információja szerint a rendhagyó pénzügyi kezdeményezés rengeteg indulatot gerjesztett a neten. A hozzászólók között több is akad, aki mélyen elítéli az izomceleb ötletét. Íme:


– “Eddig azt hittem hogy csak ennyire gátlástalan és a pénzért bármit megtesz, de most már biztos, hogy súlyos személyiségzavara van. Berkinek és ezek szerint az asszonynak is. Aki kiárulja a saját szülését,a gyermeke világra jöttét, a legbensőbb pillanatait, az beteg elméjű.”


“Pont annyi esze van mindkettőnek amennyi látszik. De majd ha válásra kerül a sor, milyen jó megvesztegetési eszköz lesz ez Mazsikának, hogy az “egész ország” ilyen kiszolgáltatott helyzetben látta.”


– “Ugyan már ez már túlzás, kinek mi köze van hozzá?? Ez intim dolog szerintem és az anya egyébként is ki van szolgáltatva ebben a helyzetben, nekem pl nem hiányzott volna, hogy a páromon kívül más is ott legyen a baba születésénél! Már jó módjukban nem tudnak, mivel foglalkozni, tiszta szégyen, ez már brutál durva!”


– “Szánalmasak, mi lesz a következő? Pénzért fogja árulni az asszonyt?! Egyébként mindegy a legszebb legmeghatóbb pillanatokat kiárulják ennél nincsen lejjebb!!!!!! Megérdemlik egymást örökre!!!!”


– “Ki kíváncsi rá? Nemsokára szülni fogok miért is nem jutott eszembe ezt pénzért meghirdetni??? Mert senkire nem tartozik! Mi lesz a következő? A méhlepény bemutatása vagy a 10 cm-re kitágult hüvely fényképe? Elmebetegek..”