Szörnyű hír érkezett, koronavírusos Gulyás Gergely, azonnal karanténba zárták


Szörnyű hír érkezett, koronavírusos Gulyás Gergely, azonnal karanténba zártákPozitív koronavírus-tesztet produkált Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszteren influenzaszerű tünetek miatt kellett tesztet elvégezni – jelezte az MTI Országos Sajtószolgálaton keresztül közzétett közleményben a Miniszterelnökség.

Közölték, hogy Gulyás Gergely az ilyenkor kötelező vizsgálatok elvégzése után az előírásoknak megfelelően házi karanténba vonult.


Munkáját otthonról végzi majd a miniszter, amennyire a körülmények is engedik. Megjegyzik ugyanakkor, hogy a fertőzés komolyabb tüneteket nem mutat nála.

A Magyar Nemzet információi szerint Gulyás Gergely egy Németországban tett hivatalos látogatása után betegedett meg.

Gulyás Gergely a múlt heti Kormányinfón beszélt arról, hogy két Szputnyik-oltás után a harmadik adag vakcinát is megkapta, ami a Janssen volt. A kancelláriaminiszter tavaly augusztusban hatósági házi karanténba került, miután Orbán Balázs miniszterhelyettessel részt vettek egy olyan magánrendezvényen, ahol az egyik résztvevőről utóbb kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Akkor a miniszter tesztje negatív eredményt mutatott.