Berki Mazsi is elkapta a koronavírust.. A tesztelést élőben közvetítette


Berki Mazsi is elkapta a koronavírust.. A tesztelést élőben közvetítetteBerki Mazsi is elkapta a koronavírust. Két tesztet is csináltak melynek eredménye nagyon megdöbbentette a kisgyermekes édesanyát.


Berki Mazsi az Instagramon osztotta meg, hogy egy oltási kampány kedvéért ő is leteszteltette magát koronavírusra, pozitív eredményt hozott. Az immáron büszke édesanya gyorstesztje pozitív lett, majd megcsinálták a PCR-tesztet is, ami ugyanezt az eredményt hozta. Részletesen beszámolt a történtekről.


- Tegnap bizonyára láttátok a storymban, hogy Kecskemétre látogattunk a kislányommal, hogy meglátogassuk a dédit. A találkozás előtt ellátogattam a Nemzetközi Oltóközpont szűrőállomására, hogy megbizonyosodjak arról, hogy egészséges vagyok-e, azonban nem várt eredményt kaptam. A gyorstesztem pozitívat mutatott, majd tegnap éjfél előtt sms-ben is jött az értesítés a PCR teszteredményemről, mely szintén pozitív lett - kezdte hosszú posztját az újdonsült anyuka, aki elárulta, hogy ezek után érthetően végül nem mentek el meglátogatni a dédit.