Csalás az álarcos énekesben? Ezzel támadják az RTL-t.. azért ez nem semmi


Csalás az álarcos énekesben? Ezzel támadják az RTL-t.. azért ez nem semmi



Az Álarcos énekes harmadik évadát Vastag Tamás, vagyis a Kaméleon nyerte meg. A nézők felháborodtak az eredményen, szerintük csalás történt.


 A világ legőrültebb showműsorának harmadik évadát a Kaméleon nyerte, Vastag Tamás volt a legjobban rejtőzködő sztár. A második helyen a Víziló végzett, vagyis Cserpes Laura, a harmadik helyre a Cápa, azaz Szabó-Kimmel Tamás került.


Természetesen mindhárman kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, azonban a nézők szerint a Cápának kellett volna megnyernie az idei évadot, nem a Kaméleonnak.


Hát én tudom, hogy ez egy megrendezett műsor, de ezt most nem értem, miért így találták ki. Messze őt imádta mindenki a legjobban. Csalódás a készítők részéről, Szabó-Kimmel a legzseniálisabb volt. Nálam ő nyert


- írta az egyik kommentelő.


A cápa nyomába sem érhet a Viziló....debilek ülnek a studióba ugyanazok akik a Robotot kiszavazták???


- fogalmazott egy másik.


Egy harmadik kommentelő egyenesen gyanúsnak tartotta a szavazást, hiszen a műsorban a bevágott képeken mindenki a Cápára voksolt a közönség soraiban. Bár, tegyük hozzá, néhány bevágott kép még nem bizonyít semmit.


Többen kiszúrták azt is, hogy a végső szavazásnál, amikor a Víziló és a Kaméleon között kellett eldönteni, hogy ki nyerjen, a bevágott képen az látszik, hogy egy közönségben ülő szavazó a Cápa és a Kaméleon között választhatott a telefonján, a Víziló pedig sehol sem volt a listában.


Valószínűleg itt is csak egy szimpla vágói baki történhetett, de a nézők mégis dühös kommentekkel árasztották el a műsor közösségi oldalát. 


A Promotions.hu szerkesztőségének sikerült elérnie egy bennfentest, aki reagált a műsort ért vádakra:


Határozottan visszautasítjuk ezeket a feltételezéseket! Mind az Álarcos énekes készítőitől, mind az RTL Klubtól távol áll az efféle félrevezetés vagy ahogy a nézők fogalmaznak, csalás. Az, hogy ki nyerte az Álarcos énekest, csak és kizárólag a stúdió közönségének szavazatain múllott. Nyilván mindenkinek volt egy kedvence, de azt is el kell fogadni, ha végül nem ő lett az abszolút győztes