Berki eltűnt Mazsi friss képeiről, ehelyett egy nővel közös képen feszeng.. KI lehet ő?A családapa hosszabb kihagyás után vette újra igénybe a szolgáltatást.


Riasztó hírek az omikron variánsról: rövid idő alatt világszerte új járványcsúcs jöhet, csak az oltásokra alapozott védekezés kevés lesz

Itt van a hír, amire mindenki várt: ők lesznek az Exatlon All Star évadának kezdő csapataiban

Bár Berki Krisztián egyedi stílusából, megszólalásaiból és a közösségi oldalán megosztott gondolataiból folyamatosan árad a rá jellemző önbizalom, úgy tűnik, néha neki is segítséget kell kérenie.


A celeb ugyanis a közösségi oldalán megosztott legújabb posztjában elárulta, már évekkel ezelőtt ellátogatott egy szakemberhez, és bár az elmúlt időszakban nem vette igénybe a szolgáltatásait, a kihagyást követően úgy döntött, visszatér, hogy folytathassák a közös munkát, illetve együtt birkózzanak meg a médiaszemélyiség vállát nyomó problémákkal.


„Roboz Zsóka az 'agyturkászom'


'Amit az igazság kimondása meg tud ölni, azt hagyd meghalni…' /Immanuel Kant /


Zsókával még Fem3-as időszakomban találkoztam akkor én műsorvezető voltam ő pedig pszichológusként szakértő volt nálunk megannyi témában.


Már akkor felvetődött bennem és megfogalmazódott, hogy érdemes lenni hozzá járnom egyeztetnem hiszen amikor akkor mész vagy fordulsz szakemberhez amikor már érzékelhető a baj az lehet, hogy már késő.


Zsókához már évekkel ezelőtt jártam beszélgetni majd pedig ma most újra jöttem, hozzá mert szeretnék vele újra rendszeresen beszélgetni magamról az érzéseimről, hogy ő mint a pszichológusom sokszor az életvezetőm az aki egyenesben és a megfelelő úton tud tartani engem.


Fejlődni csak egy jobbtól egy jobb ember által tudsz!” – írta közösségi oldalán Berki.