Gáspár Zsolti elgázolt egy idős urat, a karjai között halt meg Béla bácsi


Gáspár Zsolti elgázolt egy idős urat, a karjai között halt meg Béla bácsi


 

Elgázolt egy embert Gáspár Zsolti..A karjai között halt meg Béla bácsi


A celeb még 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy helybéli idős embert. Gáspár Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát. A TV2-n sikerrel futott Farm VIP egyik házigazdája eddig nem beszélt a szörnyű haláleset körülményeiről, ám a Life TV-n péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban kiöntötte a lelkét,ÍRJA A borsonline.hu


– Talán még sosem beszéltem erről... Volt egy nagy balesetem, 


ELÜTÖTTEM EGY BÁCSIT, AKI MEGHALT SAJNOS.


Én voltam a hibás, el is ítéltek érte – formálta nehézkesen, megtörten a szavakat Gáspár Zsolti a műsor felvételén.


GÁSPÁR ZSOLTI KARJAI KÖZT HALT MEG AZ ELGÁZOLT IDŐS EMBER


– Megmondom őszintén, egy kicsit gyorsan mentem az autóval, aztán jött az öreg a biciklivel, és vagy elkanyarodott, vagy nem is tudom, mi történt, volt egy kis filmszakadás, és pont elkaptam a Béla bácsit.ISMERTEM ŐT, A NAGYAPÁM BARÁTJA VOLT, EGYÜTT DOLGOZTAK. OTT HALT MEG A KEZEIMBEN,ez nagy tragédia, a mai napig kísért – vallotta Zsolti arról a pillanatról, amelyet legszívesebben kitörölne az életéből.


BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK


A tévést a bíróság egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, ám a kilencvenes évek végén a család kegyelmi kérvényt nyújtott be.


– Beadtunk egy papírt, hogy akkor született meg a kislányom, az addigi tevékenységemet is leírtuk, ahogy azt is, hogy fiatal vagyok, eddig rosszat nem tettem, nem ittam, nem drogoztam.AKKOR IS, AMIKOR A BALESET TÖRTÉNT, TELJESEN JÓZAN VOLTAM– mesélte Hajdú Péternek Zsolti, akit annyira megviselt a baleset, hogy két évig nem is tudott hazamenni Nógrádmegyerre, egy unokatestvérénél húzta meg magát.


Zsolti ettől függetlenül máig nem tudta feldolgozni a tragédiát, gyakran eszébe jutnak a történtek és újra lejátssza a fejében az eseményeket.


– Hajnalban felkelek és újra látom a balesetet. Nem tudom kitörölni, magamban még mindig nincs letisztázva ez az egész.A FÉRFI CSALÁDJA A MAI NAPIG NEM BOCSÁTOTT MEG, PEDIG BOCSÁNATOT KÉRTEM, ADTAM NEKIK KÁRTÉRÍTÉST IS.Tudom, sokat nem értek vele, de a lelkemnek jobb volt. Most annyit tudok segíteni az özvegynek, hogy minden héten eljuttatok neki egy csomagot – magyarázta Zsolti.