Most jött : A kórházból üzent Rúzsa Magdi, minden imára szüksége van most!


Most jött : A kórházból üzent Rúzsa Magdi, minden imára szüksége van most!Rúzsa Magdi már hetek óta a kórházban van, hiszen a hármasikrekkel várandós énekesnőnek nagyon oda kell figyelnie magára. Elárulta, hogyan viseli a terhességet, illetve azt is, mivel tölti magányos napjait a kórházi falak között.


Rúzsa Magdi, aki hármasikreket hord a szíve alatt, már bevonult a kórházba, hogy biztosan minden rendben legyen a kicsikkel. Most elárulta, hogyan telnek számára a napok.


– A kórházi csapat nagyon jó, hálás vagyok az odafigyelésért. Dr. Vermes Gábor és a tejes orvosi gárda, aki figyel minket, nagyon alapos, szóval jó kezekben vagyunk. Szorítsatok


– mondta a Hot! magazinnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a falak között a legjobb társai jelenleg a zene és az irodalom. Megsúgta azt is, hogy a dalok általában az álmatlan éjszakákon születnek.


– Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek


- nyilatkozta az énekesnő.