Nagyon szomorú hír érkezett Erdélyi Mónikáról..gyerekek, ezt már ne..


Nagyon szomorú hír érkezett Erdélyi Mónikáról..gyerekek, ezt már ne..



Mint kiderült, Erdélyi Mónika érdi otthona árverés alatt van, 49,5 millió forintos kikiáltási áron - tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba a Pest megyei ingatlan, ám eddig – ahogy a korábbi években – nem sikerült vevőt találni rá.


- Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni – osztotta meg a Blikkel információit egyik olvasójuk.



A ház csendes környéken található, 180 négyzetméter alapterületű, és gyönyörű kertje van. Hosszú évek munkájával csinosítgattat a tévés. Az árverezés mögött válása áll, mivel a közös vagyonról nem tudtak megegyezni. A bíróság döntött az ügyben végül. A lap úgy tudja volt férje a ház értékének a felére plusz további készpénzre tart igényt, hiszen indoklása szerint albérletet kellett fizetnie, mivel ő költözött el az egykori közös otthonból.