1 éve halt meg Csocsesz felesége.. rátalált a szerelem. Nézzék a hasonlóságot a két nő között!


1 éve halt meg Csocsesz felesége.. rátalált a szerelem. Nézzék a hasonlóságot a két nő között!



Az énekestől tavaly tavasszal ragadta el a halál szeretett feleségét. Csocsesz most a Borsnak árulta el először, hogy újra szerelmes.


 Kiss Attila – vagy ahogyan mindenki ismeri, Csocsesz – nehéz időszakot tudhat maga mögött, hiszen egy évvel ezelőtt fájó búcsút kellett vennie feleségétől, az asszony a koronavírus következményei miatt halt meg. Csocsesz akkor úgy érezte, még nem áll készen egy új szerelemre, viszont azzal tisztában volt, hogy Gyöngyike is azt szeretné, hogy újra boldog legyen.  "Boldog akarok lenni, de amíg a lelkem nem áll készen és nem tudom azt adni valakinek, amit kell, addig nem lépek tovább" – mondta korábban, ám akkor még nem sejthette, hogy hamarosan belép valaki az életébe, aki bearanyozza a minden­napjait.


Gyöngyike mindig a szívében él


A mulatós sztár a Borsnak mesélt először arról, hogy rátalált a szerelem Angéla személyében. A rajongók vajon hogyan fogadják majd az új helyzetet Csocsesztől, hogy életének nehéz és szép pillanatairól is egyaránt őszintén beszél?


"Ez ingoványos talaj, mert az emberek között vannak, akik azt mondják: mit képzel magáról? Míg mások azt vallják, hogy az élet megy tovább. Az az ember, akit szerettem, mindig is a szívemben él, de szeretetre és társra mindenkinek szüksége van, én pedig ki vagyok éhezve erre. Azt gondolom, hagyni kell, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy a jóisten akarja. Nem kerestem társat és nem kapaszkodtam senkibe, egyszerűen csak hagytam magam sodródni az árral. Úgy gondolom, az életben mindenki azt kapja, amit érdemel és azt hiszem, én is megérdemlem a boldogságot" – mondta az énekes.