Elfogták Berki dílerét. Nem fogja kitalálni, hogy ki volt az!


Elfogták Berki dílerét. Nem fogja kitalálni, hogy ki volt az!Kokaint találtak Berki Krisztián lakásában, elfogták a dílerét


Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan a IX. kerületi otthonában. Mivel korábban kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásában, ezért a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet. Értesüléseink szerint kokaint és marihuánát találtak pénteken a nyomozók Berki otthonában.


Megkerestük a BRFK-t, hogy hol tart a nyomozás a büntetőeljárásban, válaszukban azt írták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.


A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását.

– írték a válaszukban.


Hozzátették, a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.


A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.