" Előttem esett össze Berki Krisztián.. Dietz Gusztáv megdöbbentő vallomása


" Előttem esett össze Berki Krisztián.. Dietz Gusztáv megdöbbentő vallomása



Megdöbbenve értesült Berki Krisztián halálhíréről Dietz Gusztáv. A lila öves brazil Jiu-Jitsu MMA harcos 2018-ban, a TV2 Legbátrabb páros című műsorában versenyzett feleségével, Laky Zsuzsival Berki és kedvese, Mazsi ellen. Dietz Gusztáv a Borsnak mesélt arról, milyen embernek ismerte meg az elhunyt hírességet.


– Meglepett, hogy egészen más ember a valóságban, mint amilyennek gondoltam. Kiderült, hogy két arca van, az egyik a kameráknak szól, a másik egy egészen más, sokkal szimpatikusabb volt, mint amit a nagyközönség láthatott. Egy sokszor érzelmetlen, de gondolkodó ember volt, de sok dologgal nem tudtam azonosulni az ő értékrendjében. Ennek ellenére úgy jöttünk el a műsorból, hogy sokkal jobb viszonyban voltunk, mint amikor odamentünk – mondta el a Borsnak Dietz Gusztáv.


A sportoló egy borzalmas emléket is felelevenített a műsorból, ami Berki rossz egészségi állapotára utalhat.


– Sokan azon nevettek, hogy hogy leosztottam Berkit. A döntő után mondtam neki, hogy fogyjon harminc kilót az egészsége érdekében.

Nem piszkálni akartam ezzel, hanem előtte végignéztem, hogy a mentőorvos oxigénnel hogyan állította fel őt a földről. Pedig öt évvel fiatalabb volt nálam.


Kötélhúzó verseny volt, aminek a végére nagyon rosszul lett. Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyj harminc kilót, mert ebből baj lesz. Sajnos baj is lett. Nagyon sajnálom, ami történt vele, és a családjával is mélységesen együttérzek.