Kábítószer gyanús anyagot találtak Berki Krisztián lakásában.. meglehet mitől állt le a szíve?


Kábítószer gyanús anyagot találtak Berki Krisztián lakásában.. meglehet mitől állt le a szíve?Sajtótájékoztatót tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság a IX. kerületi Tinódi utcában, ahol péntek reggel meghalt Berki Krisztián. A rendőrség azt közölte, hogy idegenkezűség nem merült fel, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az esetet.

A Telex információi szerint kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen, ezt várhatóan egy külön büntetőeljárás keretében vizsgálja majd a rendőrség. A halottszemle még tart, a meg nem erősített információk szerint a halál kicsivel éjfél előtt következett be.

A Telex tudósítója korábban öt rendőrautót és két, fehér kezeslábasba öltözött halottkémet látott távozni abból az épületből, ahol Berki Krisztián családja lakott. Az utcát korábban teljes szélességében lezárta a rendőrség azon az oldalon, ahol Berki Krisztián lakása található.


Berki Krisztián elsősorban televíziós szerepléseivel lett ismert, 2013-ban és 2015-ben az Édes Élet valóságshowban szerepelt, és az egyik legmegosztóbb celebként emlegették. Legutóbb a LifeTv műsorvezetőjeként dolgozott, de márciusban Hajdú Péter vezérigazgató kijelentette, hogy nem szerepelteti tovább Berkit és feleségét, Berki Mazsit a csatornán.

Berki Krisztiánnak két lánya van, az első házasságából Hódi Pamelától és a második házasságából, Berki Mazsitól. Kisebbik gyermeke novemberben született, a pár élőben közvetítette a születését, erről ebben a cikkben írtunk részletesen.