Kiderült, hogy mibe halt meg Berki Krisztián.. az édesapja mondta el, hogy mi történt..


Kiderült, hogy mibe halt meg Berki Krisztián.. az édesapja mondta el, hogy mi történt..



Berki Krisztián Tatabányán élő édesapja a Blikknek mondta el, hogy mennyire lesújtotta fia halála. 


"Nem vagyok jól, nagyon nem... El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom. Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja" - mondta a férfi, aki sokáig nem ápolt kapcsolatot fiával, de később az Édes Életben egy kis időre feltűnt, amikor Krisztián tanácsot kért tőle, jó döntés-e elvennie Hódi Pamelát. "Nem voltunk együtt annyit... Külön életet éltünk, de nagyon örülök, hogy most együtt lehetünk" - mondta akkor az édesapa. 


Krisztián 9 éves volt, amikor szülei elváltak, ő az édesanyjával maradt, aki elmondása szerint sokáig küzdött a démonaival. "Alkoholproblémái lettek, ezt 9-10 évesen végignézni egy gyereknek, szégyen volt" – mesélte korábban róla Berki az Összezárva Friderikusszal című műsorban. 


Halála előtt feleségének telefonálhatott utoljára Berki Krisztián. Mazsi szerint a magas vérnyomása miatt halt meg a celeb. Erről Berki édesanyja beszélt a Tényeknek. Az asszony szerint fia nem akart meghalni, és biztos nem drogozott, amikor kettesben volt a lányával. Még több részlet este 6-kor a Tényekben, a TV2-n.