Kiderült, mibe halt meg Berki Krisztián..édesanyja mondta el a halál okát


Kiderült, mibe halt meg Berki Krisztián..édesanyja mondta el a halál okátAmint arról a Blikk is hírt adott péntek reggel meghalt Berki Krisztián. Lapunk információit a rendőrség is megerősítette, a médiasztár 41 éves volt.


Ahogy azt lapunk is megírta, ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.


A hírt, mely szerint a médiaszemélyiség életét vesztette, a felesége, Berki Mazsi is megerősítette, a gyászoló özvegy ezekben a percekben is a helyszínen tartózkodik és vigasztalhatlanul zokog. A Blikk időközben elérte telefonon Berki Krisztián édesanyját, aki lapunknak azt mondta:


Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam... Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja


- mondta zokogva lapunknak Berki Krisztián édesanyja, Júlia.