Teljesen új fejlemény! Berki Krisztiánt nem csak a szívleállás vitte el? Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele!


Teljesen új fejlemény! Berki Krisztiánt nem csak a szívleállás vitte el? Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele!



Ez vezetett a tragédiához? 


Krisztián a  mondta el, hogy akárcsak az emberek többsége, ő is igyekszik mindig a jót mutatni magáról, de ez a hétköznapokban nem ennyire egyszerű. „Néha úgy érzem, a párkapcsolati küzdelemből nincs kiút” – mesélte Krisztián, aki bár mindig is tisztában volt azzal, hogy a karaktere meglehetősen megosztó, a sok bántás mégis megviselte őt.


Megborultam akkor is, amikor a büntetőfékezésem miatt a lányom, Nati megkérdezte: 'Apa, ugye, nem mész börtönbe?' Akkor mélyen magamba zuhantam, és rossz volt megélni, hogy férfiként nem gyengülhetek el, nem lehetek depressziós, nem eshet rosszul semmi!

 

– fogalmazott Krisztián. Elmondta továbbá, hogy úgy érzi, sok teher van a vállán, és képtelen volt felnőni. „Már soha nem lehetek gyerek, mert mindent nekem kell megoldanom, miközben gyermeklelkű csávó vagyok, és sokszor azt érzem, itthon szeretnék néha az lenni, játszani és pihenni” – mesélte.


Krisztián akkor ért igazán nehéz időszakhoz, amikor a második gyermeke, a kis Emma megszületett. Elmondta, hogy a feleségének egészen addig ő volt az első, de a gyermek születése után nemcsak elmúlt ez az érzés, de azt érezte, hogy egyre romlik a kapcsolatuk. „A lelkem akkor van jól, ha a feleségem tisztel és szeret. Ha viszont azt érzem, hogy szálka vagyok a szemében, akkor nekem nagyon rossz” – mondta.