A WOLT futárokat nem alkalmazza tovább a cég. Csak akkor, ha átállnak az általányadóra.


A WOLT futárokat nem alkalmazza tovább a cég. Csak akkor, ha átállnak az általányadóra.



Sziasztok!  🖐️


Az elmúlt napok, mint minden érintettnek, nekünk is az új katatörvényről és arról szóltak, hogyan tudunk a lehető leggyorsabban alkalmazkodni a változásokhoz és biztosítani számotokra a további közös munka lehetőségét.


A következő, kifejezetten hosszú levélben szeretnénk végigvezetni titeket a gondolatmenetünkön, a lehetőségeinken, ismertetni ezek alapján a döntésünket és vázolni az előttünk álló hetek történéseit, teendőit.


Mielőtt viszont belevágnánk a kifejtésbe, szeretnénk elmondani, hogy a kialakult helyzet teljes mértékben váratlanul ért minket is, a határidők rövidsége miatt pedig jelentősen leredukálódott azoknak a lehetséges megoldásoknak a száma, amivel el tudnánk indulni szeptember 1-jével.


A lehetőségeink fényében az új törvény szerinti katás egyéni vállalkozókkal nem lesz lehetőségünk együtt dolgozni, így átalányadóra történő átállásra van szükség minden érintett partnerünk számára, aki szeptember 1-jét követően is szeretne a Wolt platformján keresztül szállítani. Az átállás kapcsán természetesen számíthattok a teljes körű támogatásunkra!


A döntés és a mögötte álló gondolatmenet részletes bemutatását találjátok meg az alábbiakban.