Eszméletlenül, begyógyszerezve találtak rá Győzikére.. hatalmas lehet a baj


Eszméletlenül, begyógyszerezve találtak rá Győzikére.. hatalmas lehet a baj



Múlt héten eszméletlen állapotban találtak rá, begyógyszerezve

 

Gáspár Győző a mentális betegségéről beszélt a Palikék Világa Youtube-csatorna Három Igazság című műsorában. Évek óta küzd borderline személyiségzavarral, ami miatt hamarosan hat hétre megint zárt osztályra kerül.


Mi erről már olyan szinten tudunk a családban otthon beszélni, hogy nekünk ez természetes. Mikor elmegyünk egy hatcsillagos cancúni hotelbe, Mexikóba, és az anya a két gyerekkel lemegy a tengerpartra, apa pedig fennmarad a szobában, behúzza a függönyöket, és kirakja az ajtóra, hogy ne zavarjanak. Mert egy olyan rohamot kaptam, hogy Evelin azt mondta, hogy »na, apa megint elbaszta a nyaralásunkat«, Virág azt, hogy »már megint bedepressziózott«, így haza kellett jönnünk. Igen, én ezt vállalom, igen, én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. És most hol van? A földben van. Maradt utána két gyerek

– mondta. Később kiderült, hogy a májusban elhunyt Berki Krisztiánra utal. Gáspár Győző azt mondta, emiatt is beszél nyilvánosan a betegségéről.


Elmondta, azért vonul újra szanatóriumba, mert a nemrég hét szem gyógyszer helyett húszat szedett be.


A szőnyegen találtak meg múlt héten, begyógyszerezve. Egy ilyen emberrel kell élnie a Gáspárné Balla Beátának. És amikor Evelin hazajön látogatóba, megölelné az apját, és azt látja, hogy a szőnyegen fekszik mozdulatlanul.

Azt mondja, már az összes zárt osztályt megjárta, de mindenképp ki szeretné kezeltetni magát.


Van ez a kurva betegség tizenéve, amit nem tudok leküzdeni. Jön a pánikroham magától. Hiába ülök be gyönyörű autóba, elkap. Hiába főz Bea finomakat, hiába megyünk el nyaralni… Ez nem olyan, mint amikor eltörik a karod és begipszelik. Ezt a fejemben kéne rendbe tenni, és nem megy

– fogalmazott. Azt mondta, időszakosan rendbe jön néha, de az legfeljebb két hónapig tart.