Teherautó alá mászott a 2 éves Natika.. szörnyethalt a nagymamája ölében.


Teherautó alá mászott a 2 éves Natika.. szörnyethalt a nagymamája ölében.



A háziorvoshoz rohant a család azzal a kétéves elgázolt kislánnyal, aki egy kisteherautó alá bújt Hajdúhadházon. Natika életét azonban már nem tudták megmenteni, nagymamája ölében hunyt el.


Halálos gázolás

Halálra gázolt egy kisteherautó egy kétéves kislányt Hajdúhadházon szerdán, 17 óra körül a Gárdonyi Géza és az Akácfa utcák kereszteződésében. A kislány olyan súlyosan sérült, hogy életét már nem tudták megmenteni– közölte a rendőrség tegnap. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!



Az autó alá bújt

A baleset azután történt, ahogyan Natika nagypapáját hazahozta a kisteherautó.  Amikor a ház előtt megálltak, még beszélgettek egy kicsit, senki nem gondolta, hogy közben a kislány kiszalad a házból és a kocsi alá mászik. A sofőr pedig mit sem sejtve elindult a járművel, ekkor történt a tragédia.



Nagymamája ölében halt meg

A rokonok, amikor észrevették, hogy mi történt a gyerekkel, felkapták és a helyi ügyeletre siettek vele. Az édesanya azzal a kisteherautóval ment az orvoshoz, amely elütötte a gyereket. A kislányt pedig egy másik autóval vitték. A TV2 úgy tudja, a kislány a nagymama ölében hunyt el.


Miért nem figyeltek?

 „Borzalmas ez az egész” –mondta a Borsnak egy férfi, aki a baleset helyszínének közelében lakik. „Persze, most sokan mondják itt felénk is, hogy miért nem figyeltek a picire, de szerintem álmában sem gondolt volna senki arra, hogy kiszökik. Errefelé a gyerekek sokszor játszanak, szaladgálnak az utcán, ilyen borzalom azonban még soha nem történt” – sírta el magát a férfi.