Drámai hír!ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Tóth Gabiról van szó!! Az egész országot megrázta a tragikus hír


Drámai hír!ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Tóth Gabiról van szó!! Az egész országot megrázta a tragikus hírA minap azt jelentette be Tóth Gabi, hogy visszavonul a közösségi oldalairól, de ez egy váratlan fordulat miatt nem tartott sokáig - egy órával később azonban máris felvillant az Instagram-profilképe körül az új tartalmat jelző színes gyűrű - és nem is akármilyen okból.

A fülébe jutott ugyanis, hogy egy kamuprofil visszaél a nevével, így próbálva pénzt kicsalni a gyanútlan rajongókból; és ez olyan dolog, amit Tóth Gabi akkor sem hagyhatott annyiban, ha éppen közösségi média-detoxot tart.


Szombaton újabb rossz hírt közölt


Tóth Gabi a mai nap folyamán fellépett volna a Városligetben megrendezésre kerülő mentőnapon, azonban nemrég jött a hír, hogy lebetegedett, így a koncertet nem tudta vállalni.


"Sziasztok, annak ellenére, hogy nagyon készültünk, Csóka Peti gitárosommal próbáltunk is a mai eseményre, sajnos nem tudok résztvenni a városligeti mentőnapon, ugyanis nagyon megfáztam, a hangszálaim sem úgy viselkednek, ahogy kellene" - mondta rekedtes hangon.