Lementem krumpliért a pincébe.. az egész család meghalt


Lementem krumpliért a pincébe.. az egész család meghalt



Szörnyű családi tragédia.


Először az édesapa ment le a pincébe. A 42 éves ügyvéd az ott lerakott krumpliból akart felhozni egy adaggal. Furcsa mód nem jött vissza. A felesége, Anasztázia aggódni kezdett, így utána ment. Ő is lenn maradt.


A 18 éves gyermekük nem tudta mire vélni, hogy a szülei nem jönnek fel a pincéből, és a kiabálásra sem reagálnak. Utánuk ment, és ő sem jött vissza.


Idővel a 68 éves Iraida, Anasztázia édesanyja rájött, hogy valami nincs rendben, felhívta a szomszédját, de mielőtt megérkezett volna a segítség, az idős asszony is a pincébe ment. Elesett és meghalt, mint a többi családtag.



Mi történhetett?


Mi ölte meg őket? Miért mentek egyenként a pincébe és haltak meg ott? Kiderült, hogy a 8 éves kislány családja rosszul tárolta a krumplit a pincében. Senki sem vette észre, hogy a burgonya nagyon rothadt, és hogy a glükoalkaloid tartalmazó gáz halálos szintre emelkedett az ablak nélküli pincében.



Mindannyian meghaltak a pincében felgyülemlett gáztól. Az oka az erősen rothadó burgonya volt. – mondta a helyi nyomozó


Az egyetlen túlélő a 8 éves Maria volt. Amikor a lány észrevette szülei, testvére és nagyanyja távollétét, ő is le akart menni a pincébe. Szerencsére a nagymama, aki utoljára ment be a pincébe, nem zárta be az ajtót. Ennek köszönhetően a mérgező gáznak volt egy kis ideje kiszellőzni, így a lány túlélte. Azonban soha nem fogja elfelejteni a látványt, ahogy az egész családja a földön hever.