.

Rossz hírek érkeztek. Korda Gyuri bácsi megszólalt a haláláról..Úgy gondolja, nem fog évekre eltűnni a közönség elől, hanem felmegy a színpadra, lejön a lépcsőn „és kész.”


„Én elképesztően szerencsés ember vagyok. Amit kaptam ajándékba a sorstól, azt csak nagyon kevesen kapják” – véli a 83 éves énekes, aki 64 színpadi év után még mindig érez energiát magában, sőt, mint mondja: azért él, mert dolgozhat.


hirdetés


„Az én életem a pörgésről szólt, és szól a mai napig, én egyszerűen megbolondulnék, ha nem kellene egy egész napon át semmit sem csinálnom. Én azért élek, mert dolgozhatok. A közönség figyelme, a zene, a sok ember körülöttem, ez az életelixírem” – árulta el a Borsnak Korda.


A zenei karrierje gyakorlatilag az első perctől kezdve sikeres volt – tette hozzá az énekes. Szerinte jó dalokat énekelhetett, szerette és most is szereti a közönség.


„Valahogy azt érzem, hogy az életemnek nem úgy lesz vége, hogy eltűnök évekre a kíváncsi szemek elől, hanem felmegyek a színpadra, lejövök a lépcsőn és kész…. Az utolsó hang is ének lesz, ami elhagyja a torkomat” – fogalmazott Korda György.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak