Zamárdinál a Balatonba ugrott egy 39 éves férfi, de sajnos meghalt.


Zamárdinál a Balatonba ugrott egy 39 éves férfi, de sajnos meghalt.



Zamárdiban történt a tragikus baleset pénteken délután. A családapáért mentőhelikopterrel siettek a helyszínre. A rekkenő hőségben a vízibicikliről a Balatonba ugrott a férfi.


A 39 éves férfihoz délután 5 óra környékén hívták ki a mentőket, mivel az áldozat nem sokkal korábban elmerült a Balatonban. A szemtanúk arra lettek figyelmesek, hogy a strand irányába rohammentő sietett, majd a mentőhelikopter érkezett meg. Mivel nem tudott rögtön leszállni, nagy feltünést keltett a lakosság körében a strand és a víz fölötti körözéssel.


Rekkenő hőségben ugrott a vízbe

A strandon a pénteki óriási hőségben egymást váltották a bérlők a vízibicikli kölcsönzőnél. Délután 4 óra körül egy család bérelt is egy járgányt, és a parttól több száz méter távolságra tekertek be. Itt az apuka a vízbe ugrott, de sajnos többé nem jött a felszínre. A felesége utána ugrott, megpróbálta megkeresni.


Egy másik szemtanú szerint arra lettek figyelmesek, hogy két ember nagyon nagy sebességgel kezdett el úszni a család vízibiciklije felé. Ez nagyon is furcsa volt számukra, mivel nem szokta senki gazda nélkül hagyni a biciklit. Mint kiderült, a kislány benne maradt, és ő kiáltott segítségért, amire a környéken fürdőzők felfigyeltek.