Berki édesanyja: Mazsi a fiam halála után pár nappal már egy férfival nyaralt


Berki édesanyja: Mazsi a fiam halála után pár nappal már egy férfival nyaralt



Júlia asszony nagyon mérges a menyére.


Elképesztő vádakat fogalmazott meg Berki Mazsival szemben az anyósa, Júlia asszony. Berki Krisztián édesanyja a napokban a Mokkának adott exkluzív interjút, amiben többek között azt állította, hogy Mazsi tehet a fia haláláról. A viszonyuk pedig annyira elmérgesedett, hogy a gyászoló anya most úgy döntött, ismét földbe döngöli a menyét.


Többek között azt állítja, hogy Berki halála után Mazsi egy férfivel nyaralt Siófokon.


"A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer? Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg. Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe" - nyilatkozta a Blikknek Júlia asszony.


A gyászoló anyát az is bántja, hogy a mai napig nem láthatta a boncolási jegyzőkönyvet, így nem tudja, miként halt meg a fia.


"Azt merte nekem mondani az a némber, hogy Krisztián azért halt meg, mert én nem voltam vele a gyerekkorában. Még hogy az ő segítségével békültem ki a fiammal... Ez hazugság, már Nati születése óta jóban voltunk, ez a nő akkor még sehol nem volt."


De nem ez az egyetlen hazugság. Azt mondta ugyanis, hogy én nagyon jól tudom, hogy mi volt a fiam halálának oka. Hogy tudnám, amikor nem adja oda a boncolási jegyzőkönyvet? Nekem azt állította, ő sem kérte ki, mert fájna tudni az igazságot, erre a Tényeknek azt mondja, mégis tudja, csak nem akarja nyilvánosságra hozni a gyerekek miatt. Az sem igaz, amit kérdez!

- fakadt ki az asszony.