.

Cefréhez kellett 20 kiló cukor.. nem volt a boltokban! ÁTMENTÜNK az osztrákokhoz, és láss csodát.... "SAJÁT TÖRTÉNETEM !!!

2 héttel ezelött pontossan 9 boltba mentünk be MÓRON egy délelött, és sehol nem kaptam kristálycukrot. 20 kilóra gondoltam, mivel jött a szüret...must, cefrézés, savanyúságok elrakása....stb. Penny-be régi ismerős dolgozó mondta menjünk reggel 6ra akkor még kapok, de max 2 kilót. Elmondása szerint ott áll a raktárba de felsőbb utasítás szerint minden nap csak 90 kilót rakhatnak ki!  Gondoltam akkor elmehetnek a jóédes ........

Másnap jött a segítség. Öcsém aki kint dolgozik osztrákban rám írt,  hallotta a gondom és segít. Kint bement a boltba és hozott haza hétvégén 45 kiló kristálycukrot. (Anyuéknak is)75cent/kg azaz 300ft. ! Ott nincs hiány! 

Pár napja facebukon valaki kirakta hogy magyar cukrot árulnak az osztrákok, és megismertem a csomagolást! Ki kerestem a kukából a zacsit,  mert már felhasználtam...

És lássatok csodát b@sszameg a kormány, tényleg! Itthol tudjátok mi van,  osztrákba meg  hegyekbe áll a magyar cukor a boltban, OLCSÓBBAN!!! 

Átb@sszák a népet mindennel!" 

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak