Ízléstelenül viccelődtek Balázsék Erzsébet királynő halálával.. Nekik semmi sem szent?


Ízléstelenül viccelődtek Balázsék Erzsébet királynő halálával.. Nekik semmi sem szent?



Mint köztudott, csütörtökön elhunyt II. Erzsébet brit királynő, akinek halálhíre megdöbbentette az egész világot. Ma reggel Sebestyén Balázs, Rákócz Feri, és Vadon Jani is szót ejtettek az uralkodó tragédiájáról, ám a viselkedésükkel sokaknál elrúgták a pöttyöslabdát.


Ahogy arról Magyarországon elsőként a Blikk beszámolt, 96 évesen elhunyt II. Erzsébet királynő. A tragédia kapcsán számtalan hazai és külföldi híresség is kifejezte részvétét, ám Balázséknak ez kicsit sajátosra sikerült. A reggeli rádiós műsorban igen érdekesen fogalmaztak a gyászhírrel kapcsolatban, sőt, mi több, nevetgéltek rajta.


– Erzsébet királynő kicsekkolt, leadta a forgalmit szegénykém. Azért Károly a sötét sarokban biztos azt mondta, hogy 'végre, ne haljak már meg úgy, hogy majdnem király vagyok, de sose leszek király'" – hangzott el a Balázs szájából, majd azt is hozzátette, hogy szerinte Károly már azt hitte, a „mama” őt is túléli.


Rákóczi Feri kezdetben elismerően nyilatkozott II. Erzsébetről, mondván, mégiscsak 70 évig uralkodott. (Ez egyébként a brit történelemben egyedülálló, a világtörténelemben pedig csupán egyetlen király uralkodott nála hosszabb ideig – A szerk.).