Borbás Marcsi KITÁLALT nem hallgat tovább! Vérlázító, és gyomor forgató dolgot árult el


Borbás Marcsi KITÁLALT nem hallgat tovább! Vérlázító, és gyomor forgató dolgot árult el



Az egyik hetilap a címlapján hozta a héten Borbás Marcsit, a vele kapcsolatos cikkben pedig azt írták, 400 milliót keresett egy év alatt. Erre gurult be a médiaszereplő, aki még kedden írt ki dühös bejegyzést a Facebook-oldalára:


Ezt írta ki oldalára, hogy tisztázza az őt ért vádakat :


NAGYON FONTOS! Sajnos egyre több álhír és rosszindulatú csúsztatás jelenik meg rólam a sajtóban és az interneten. Ezekre nagyon nehéz reagálni – sokszor nem is teszem -, de egy határon túl kénytelen vagyok mégis megszólalni.



A Star Magazin mai címlapján valótlan állítás szerepel, miszerint négyszázmillió forintot kerestem egy év alatt. Az állítás teljességgel hamis. A címlaphoz kapcsolódó cikk önmagával is ellentmondásba keveredve próbálja összemosni egy vállalat számviteli adatait a személyes keresetemmel. Az anyag a megkérdezésem nélkül készült. A címlap szerzői jogot sértve, engedély nélkül használja a közzétett fotót.A mai napon a Star Magazin címlapja miatt jogi lépéseket teszek.


Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy csak a Facebook oldalamon posztolt híreket és a velem készült eredeti (tehát nem csak kiragadott idézeteket tartalmazó) interjúkat tekintsétek hiteles hírforrásnak személyemmel kapcsolatban. A bulvársajtóban megjelenő cikkek, címlapok általában a megkérdezésem nélkül készülnek és a legtöbbször valótlanságot vagy pontatlanságot tartalmaznak.Kérlek benneteket, hogy ha tehetitek, oxxátok meg ezt a bejegyzést. Segítségeteket köszönve, Borbás Marcsi