Hangot hallottak a temetésen a koporsóból ! Azonnal bontó kalapáccsal estek neki..


Hangot hallottak a temetésen a koporsóból ! Azonnal bontó kalapáccsal estek neki..

Neysi Perez 16 éves volt csupán, mikor egy, a La Entradai házuk mellett eldördülő fegyver hangjától olyan sokkos állapotba került, hogy a szíve nem bírta a terhelést és az infarktusba belehalt. Vagyis azt gondolták, hogy belehalt, mert temetése másnapján, mikor barátja Rudy David Gonzales kiment meglátogatni sírját, furcsa hangokra lett figyelmes!



Rudy ragaszkodott hozzá, hogy hangokat hall kiszűrődni a sírból, de a gyásztól nem volt benne biztos, hogy tiszta az elméje. Megkérte hát a temető egyik dolgozóját, hogy jöjjön vele a sírhoz, hátha hallja ő is a segélykiáltás szerű hangokat.

Jesus Villanueva a helyi temető sírásója megerősítette Rudy feltételezését, és azt mondta a kiáltáshoz hasonlító hangok bizony a lány koporsójából érkeznek!

Azonnal értesítették a családot, akik betonkalapácsokkal próbálták a sírt felnyitni, de már későn érkezett a segítség…

Neysi testvére, Gladys Gutierrez elmodta: “Mikor megmozdítottam élettel teli, meleg volt a teste.”



Ezek után kórházba siettek vele, ahol az orvosok még egyszer kétségbeesetten próbálták visszahozni, de ismét csak a halál beálltát sikerült megállapítaniuk.

Ráadásul nem hittek a lány barátjának sem és azt sugallták, hogy csak hallucinállta a hangokat, mert Neysi nem volt életben már egy ideje. De a betört üvegfedelű koporsóra és a lány ujján keletkezett horzsolásnyomokra a mai napig nem tudtak magyarázatot találni.

A legszomorúbb, hogy utólag kiderült, terhes a 16 éves megboldogult lány.. Isten nyugosztalja, és legyen neki könnyű a másvilág..