Norbiék megkínálták Fábry Sanyit update káposztával. A reakcióján elröhögtem magam !


Norbiék megkínálták Fábry Sanyit update káposztával. A reakcióján elröhögtem magam !

A következő bejegyzés nem az irigység szüleménye, semmilyen korosztálynak nem ajánlott. Pesten olvastam 😌
Azt írja, Rubint Réka, hogy boldogan tudatja mindenkivel, hogy megvan az új Alakreform tábor ( mert van ilyen) helyszíne, Cancun. Ohhh.... Teljesen felvillanyozott, én is nagyon boldog vagyok!

Hirdetés



Tehát... Akinek van kedve ( és egy kondibérlet árának az ezerszeresével rendelkezik) elmehet velük felülésezni, Cancunba. A helyszínre azért esett a választás, mert itt kérte meg a Norbi a kezét...a brutál az, hogy már most lázban égnek több százan, hogy az Alakreform géppel ( mert ilyen is van) elmehessenek az Alakreform táborba...megáll az ész...Tényleg arról szól ez, amit ők előadnak? Mentik az embereket az elhízástól, meg a cukorbetegségtől?...Hát engem ettől Cancunban sajna nem tudnak megmenteni, de még itthon sem, mert nem tudom(és nem is akarom) megvenni a 460 ft-os Norbi
Lisztet...Réka az unszimpátiámat azzal is tetőzte, amikor pár napja azt írta, hogy az egészség után a legfontosabb, a család! Szerintem fordítva van, mondjuk én nem vagyok fitnessz lédi...

Hirdetés


De elmosolyodtam, mert eszembe jutott, amikor bementek a Fábryba és előadták magukat. Rékának a nyakában a curry sárga mellei, akkora miniben, hogy a mandulájáig belátni, Norbin erőltetett röfögős vigyor.
- Sándor! Hoztunk neked Norbi töltött káposztát, nincs benne zsíradék, rizs, hús meg káposzta se! Kóstold meg! Nagyon finom- várták a választ, mosolyogva Norbi és Réka együtt, kézen fogva, mind a 130 fogukkal. Fábry beleevett, majd ennyit mondott: 


- Szar is te!

Hirdetés