Orbán sajnáltatja magát, hogy 300 ezer forint a rezsije.. Orbán, mi a feleségemmel együtt alig keresünk meg annyit!


Orbán sajnáltatja magát, hogy 300 ezer forint a rezsije.. Orbán, mi a feleségemmel együtt alig keresünk meg annyit!„Tisztelt Képviselő Úr! Itt küldöm. A budapesti házunk rezsije 2021 novemberében 55 190, 2022 novemberében 178,598 forint, a felcsúti házam rezsije pedig 2021 novemberében 47 756 forint, 2022 novemberében 121 973 forint volt.”

Három hét elteltével így válaszolt a miniszterelnök a Momentum frakcióvezető-helyettesének arra a parlamenti kérdésére: mennyi rezsit fizet, és mennyit fizetett egy évvel ezelőtt.

Bedő Dávid még november 2-án kérdezte meg az Országgyűlés plenáris vitáján Orbán Viktort arról, mennyi rezsit fizet az ingatlanjai után. Orbán akkor még azt felelte, ő a törvények szerint lakhatna rezidenciában, de nem él ezzel a lehetőséggel, magánlakásban lakik, így magánügy, hogy mennyit tesznek ki a havi rezsiszámlái. Mindennek ellenére a felesége írásban válaszol majd a momentumos képviselő kérdésére.


Hirdetés


„Sok millió magyarral ellentétben a miniszterelnök képtelen volt válaszolni erre az egyszerű kérdésre. Azt viszont megígérte, hogy egy héten belül írásban fog válaszolni”, fogalmazott két hét elteltével Bedő Dávid, aki pár napja már felhívta a figyelmet arra, hogy a kormányfőnek vélhetően van oka ilyen sokáig számolni. Bedő szerint ugyanis a kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt nemcsak Orbán, hanem az egész ország retteg az érkező rezsiszámlák miatt.