Ma Berki Krisztián sírjánál jártunk..még a szó is elakadt, mikor megláttuk az emlékhelyét..


Ma Berki Krisztián sírjánál jártunk..még a szó is elakadt, mikor megláttuk az emlékhelyét..Egy netező szerint a májusban elhunyt Berki Krisztián sírja szégyenteljes állapotban van.


Megdöbbentő videó került fel kedden a TikTokra a május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián sírjáról. A felvételen egy rajongó azt állítja, hogy az izomceleb végső nyughelye borzalmas állapotban van, elhanyagolt és nem foglalkoznak vele, és mindez nem méltó az emlékéhez.


Hirdetés


A kommentelőkre sem kellett persze sokáig várni, olyanok is akadtak, akik Krisztián özvegyét, Mazsit kezdték el ócsárolni amiatt, hogy nem törődik elhunyt férje sírjával. A probléma azonban az, hogy a felvétel egyáltalán nem friss, több hónappal ezelőtt készült. Erre utal az is, hogy a háttérben a fáknak még gazdag a lombkoronája, ami novemberben már meglehetősen ritka. Sőt, mondhatni lehetetlen!


A Bors mindenesetre kiment a Farkasréti temetőbe, hogy megnézzük, milyen állapotban van valójában Berki sírja.


Nos, egyáltalán nem olyan, amilyennek a videóban tűnik! Valójában semmi nem történt vele, csak a Krisztiánról készült fekete-fehér portré átkerült a sír másik oldalára.