Zalatnay playbackről énekelte a Sztárban sztárban, aztán közölte, hogy ő mindig élőben énekel


Zalatnay playbackről énekelte a Sztárban sztárban, aztán közölte, hogy ő mindig élőben énekel



 Zalatnay Sarolta és DR. BRS hatalmas bulit hoztak össze a Sztárban Sztár leszek! színpadán, ám a nézők nagyon nem voltak megelégedve az egykori táncdalfesztivál csillagával, kiakadtak azon, hogy az énekesnő playbackről énekelt.


Playbackről nyomta le fellépését a Sztárban sztár leszek!-ben Zalatnay Sarolta és DR. BRS, akik a Várlak még című ikonikus dalt dolgozták fel. A nézők nemcsak ezen akadtak ki, de belekötöttek Zalatnay öltözködésébe, sokan azzal vádolták meg, hogy nem tud méltósággal megöregedni.


“Zalatnay borzasztó volt… playbackre sem tudott megfelelően tátogni… kinézete kritikán aluli ! Kell ez nekünk??” – kérdezte valaki a Sztárban sztár leszek! Facebook oldalán.


“A versenyzőknek 1 hetük van megtanulni 2 dalt, amit élőben adnak elő!!!! A Művésznő egy 50 éves dal refrénjét is playbackben tátogja? Saját szám, magyarul, beöltözés, tánc nélkül, 50 éves tapasztalattal! Elég lett volna egy CD-t küldeni maga helyett. Nem biztos, hogy Ő lesz a jövő énekeseinek példaképe!” – szólt be csípősen egy másik kommentelő.



“Rém kellemetlen volt. Esküszöm izgultam hogy a végéig bírja ki és ne dőljön ki a nagy tátogásba. Szegény levegőt nem tud venni nem hogy énekelni” – írta egy harmadik.


“Az egyik kedvenc dalom volt Cinitől anno. Kár volt elrontani. Pláne, hogy a tátogás nem mindig sikerült egyszerre a dallal” – írta egy negyedik.


Volt azonban aki megvédte a 74 éves énekesnőt.