102 gyermeke van ennek az Ugandai férfinek és 568 unokája összesen. Most arra kéri a feleségeit, hogy még utoljára...


102 gyermeke van ennek az Ugandai férfinek és 568 unokája összesen. Most arra kéri a feleségeit, hogy még utoljára...



Egy ugandai farmernek 102 gyermeke van 12 feleségétől és nem kevesebb, mint 568 unokája. A férfi azt mondja, hogy kezdte érezni a nagy család anyagi terheit, és megkérte a feleségeit, hogy használjanak fogamzásgátlót, mert nem akar még egy gyermeket.


“A korlátozott források miatt nem tudom tovább elfogadni, hogy több gyermek szülessen. Ebben a tekintetben minden termékeny feleségemnek azt tanácsoltam, hogy menjen el a családtervezési klinikára. Azt is tanácsolom azoknak, akik négynél több feleséget akarnak, hogy ne tegyék ezt, mert ez nem jó” – mondta Musa.


102 gyereke van a férfinak, aki arra kérte 12 feleségét, használjanak fogamzásgátlót, mert nem akar több gyereket


Furcsa módon Musa gyermekeinek egyharmada 6 és 51 év közötti. A férfi legidősebb gyermeke 21 évvel idősebb, mint a legfiatalabb mostohaanyja, Musa legfiatalabb fia pedig 6 éves.



Musa családjával egy 12 házból álló komplexumban él Bugisában. Azt mondja, tudja, kik a gyermekei és unokái, de nem ismeri mindannyiukat név szerint.


Első feleségét, Hanifát 1971-ben, 16 évesen vette feleségül, miután otthagyta az iskolát, és 18 évesen lett először apa. Volt pénze és földje, ezért úgy döntött, hogy bővíti családját, és több nőt is feleségül vett.


“Olyan gazdag lettem, hogy minden család, amelynek ajtaján bekopogtam, és menyasszonyt kértem, azonnal nekem adták” – mondja.


Egy ideig jól boldogult, de ahogy a család gyarapodott, egyre nehezebben boldogult, és most anyagi segítséget kért a kormánytól. Ezenkívül úgy döntött, hogy nem vállal több gyermeket.