160-nal száguldott a halálba Kinga. Nyári gumival a csúszós úton, 160 km/h sebességgel...Csak 25 éves volt..


160-nal száguldott a halálba Kinga. Nyári gumival a csúszós úton, 160 km/h sebességgel...Csak 25 éves volt..



160-nal tekeredett fel a fára a debreceni röplabdázó, társai megható posztban búcsúztak tőle


Fiatal sportoló az áldozat


Szörnyethalt egy 25 éves nő, miután 160-nal száguldott, lesodródott az útról, több fát is letarolt, majd az egyiknek a törzsére rátekeredett a kocsival Ebes közelében. A sofőr a roncsba szorult, a tűzoltók vágták ki, de már csak a holttestét tudták kiemelni. A fiatal nő a debreceni Eötvös DSE röplabdázója volt – hangzott el a Tv2 Tények című műsorának szerda esti adásában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


Döbbenetes látvány


Szinte egy ép elem sem maradt az autón, a vezetőülésnél meghajlott a kocsi, leszakadt a bal eleje, az ajtaját pedig a tűzoltók vágták. A brutális baleset szerda reggel történt Hajdú-Bihar megyében, Ebes közelében egy 25 éves nő vezette a kocsit a roncsba szorult a jármű vezetője annyira beszorult a roncsba, hogy őt a tűzoltóknak kellett feszítővágóval kimenteni, majd átadták őt a mentőszolgálatnak.



Nagyon gyorsan ment


A csatorna úgy tudja, a nő 160-al hajtott a nedves és csúszós úton, ráadásul nyári gumik voltak a járművön. A helyszínelési nyomokból is látszik, hogy átment a szembesávba, ott sodródott le az útról, majd több fát is letarolt, végül az egyikre rátekeredett az autó.


Debrecenben röplabdázott


Úgy tudni, a meghalt nő a Szuper TV2 Money or Love című műsor szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére. Kinga a debreceni Eötvös DSE röplabdacsapatának játékosa volt, emellett utánpótlásedzőként is dolgozott. Egyesülete egy Facebook-posztban búcsúzott a fiatal sportolótól.