A sok irigynek üzenem, Várkonyi Andrea 20 év már, titkon szerelmes volt Lőrincbe, így mesélte :


A sok irigynek üzenem, Várkonyi Andrea 20 év már, titkon szerelmes volt Lőrincbe, így mesélte : "A sok irigynek üzenném, hogy Várkonyi Andrea 20 éve titkon szerelmes volt Lőrincbe, így mesélte: - Egy baráti társasággal buliztunk, amikor egyszer csak elromlott a fűtés. Hideg, téli este volt, így nagyon megijedtünk. A házigazda tárcsázott egy számot, majd negyed óra múlva meg is érkezett a gázszerelő. -Ez a Novák Laci a Barátok köztből? - kérdeztem magamban. Nem tétlenkedett, egyből a gázkazán felé vette az irányt. - Tisztán emlékszem, homlokán az izzadtság és a korom furcsa játékot űzött, (hiszen már 17 órája dolgozott), csodálatos látvány volt.

 Elképesztően ügyes kezű szerelő volt már akkor is, 3 perc alatt kész volt, ahogy a mai napig minden problémát megold ennyi idő alatt. A munka végeztével felállt, kisöpörte a haját a csillogó izzadtsággal és korommal teli homlokáról és rám mosolygott.

Majd ezt mondta nekem: ,, Láttalak már abban a nagy, színes micsodában ami a nappalinkban van, te mondod a híreket, igaz?" Lányos zavaromban, szóhoz sem jutottam, úgy éreztem magam, mintha egy hollywoodi filmben lennék és George Clooney szólna hozzám, annyira hihetetlen férfi volt már akkor is a Lőrinc.

 Az ajtóban még megállt, belenézett a szemembe és huncut mosollyal ezt mondta: ,,Ha kell, fél Magyarországot megszerzem, csak hogy az enyém lehess Andi". A többi, már csak történelem..."