Bódi Csabiék nevében átvertek egy 3 gyermekes édesapát 300 ezer forinttal


Bódi Csabiék nevében átvertek egy 3 gyermekes édesapát 300 ezer forinttal



Ismételt visszaélés történt Bódi Csabiék nevével, ugyanis Facebookon hirdettek meg egy nyereményjátékot a nevükben, több százezer forintos jutalommal. 


Csabiékat ismét váratlanul érte, hogy újra ezt tették a nevükkel. Nagyon kellemetlen számukra, ugyanis emiatt bántják is őket az emberek. A Borsnak elmondta, mit gondol ezekről az átverésekről. Fontos dolgot üzent az embereknek.


"Évek óta molesztálnak minket. Csinálnak egy kamu Facebook-oldalt, ahova a mi régi live-jainkat felteszik és csinálnak egy nyereményjátékot. Tegnap sírva hívott fel egy háromgyermekes családapa, hogy 300 ezer forintot leemeltek a számlájukról. Pont most akartak menni karácsonyi ajándékokat venni, de így nem tudnak" - az énekes próbálta meggyőzni a az édesapát, de nem hitt neki.


"Azt kérte, adjuk vissza neki a pénzt, mert háromgyermekes családapa. Nyilván bánatában mindent megpróbál. Javasoltam neki, menjen a rendőrségre és tegyen feljelentést. Naivak az emberek, hiszen ha mi kirakjuk a posztot, hogy vigyázzanak, ne adják meg az adataikat, mert nem valódi az oldal és nem mi vagyunk, akkor is odaírják, hogy miért indítunk nyereményjátékot."


Fájó nekünk, hogy ennyire naivak és bántóak az emberek!

Bódi Csabi hozzátette, nagyon sajnálják azokat az embereket, akiket megkárosítottak és kérnek mindenkit, hogy legyenek körültekintőbbek. Senkinek nem szabad kiadni az adatainkat.