Egy idős nő kikötötte, hogy csak 15 ember lehet ott a temetésén. Az indok miatt, ezrek adnak neki igazat, annyira egyetértenek


Egy idős nő kikötötte, hogy csak 15 ember lehet ott a temetésén. Az indok miatt, ezrek adnak neki igazat, annyira egyetértenek



Az életben meg kell próbálnod olyan emberekkel körülvenni magad, akikkel kijössz, akikkel megoszthatod a szeretet és a kedvesség pillanatait. Az élet túl rövid ahhoz, hogy haragot tartsunk, gyűlölködjünk, vagy valaki panaszainak hallgatásával töltsük napjait. Sajnos gyakran nem a családtagok az elsők, akik az ideális  társaságot jelentik: még ha rokonok is, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden karácsonyra vagy különleges ünnepre késztet ez a nagy szeretet. asztal vagy a kandalló előtt. A hölgy, akiről most mesélünk, nagyon eredeti módon úgy döntött, nem tesz úgy, mintha mi sem történt volna, és eldönti, hogy a számára kedves emberek közül ki érdemli meg, hogy valóban részt vegyen a temetésén. De lássuk a történetet részletesen.


María Paz Fuentes Fernándeznek már életében elege volt azokból, akik valószínűleg a barátjának adtak ki magukat, vagy mindenesetre igyekeztek egyértelműen törődni vele, majd szükség esetén hátat fordítottak neki . A nő fizetett egy újságnak, hogy megjelenjen, aki részt vehet a temetésén és a távozásával kapcsolatos összes tevékenységen, amikor "az ő pillanata" lett volna: a temetői látogatástól kezdve az ébredésen át a temetésig. Az ötlet amellett, hogy eredeti volt, rávilágított arra, hogy milyen kevesen szerepeltek ezen a listán: mindössze 15 -en jutottak be a nő temetésére.. Ebből a jelentős adatból jól látszik, hogy a nő egyáltalán nem volt elégedett kapcsolatai nagy részével, különösen a családtagjaival.


A nő üzenetét ironikusan posztolta egy felhasználó a Twitteren, talán éppen azért, mert az ember soha nem várná el, hogy ilyen világosan tervezzen ilyesmit.


A nő üzenete így szólt: 


"Elveimet és sajátos döntési módomat követve elhatározom: mivel a családom már régóta nem vérből való, végakaratomat kikényszerítem, hogy temetésemen , látogatásomon csak az alábbiakban említettek vegyenek részt. a ravatalozó, templom és temető: Fina García Vázquez, Juan Pedro Tejero García, Antón Montenegro, Segundo Viñas, Carmelita, Julián Francés, Rosa, Ana Tere Fernández, Ascensión Rodríguez, Susana, Silvia, Noelia, Pilar Juan, Ricardo és A többi embernek, akik soha nem törődtek az életemmel , azt kívánom nekik, hogy folytassák addig, amíg vannak . "


Nem csoda, hogy sok felhasználó megtapsolta a nő gyászos üzenetét, és egyetértett abban, hogy utálják a legtöbb ember képmutatását: "Sőt sértő látni valakit, aki miattad sír, amikor 30 vagy 40 éve nem üdvözölték az utcán" - írta egy felhasználó.


Mit gondolsz róla?