Kiderült, hogy miért tűnt el a képernyőkről Tabáni István


Kiderült, hogy miért tűnt el a képernyőkről Tabáni István



A mai napig számos fellépése van, szép számban akadnak rajongói is, valami miatt mégsem láthatjuk a képernyőn Tabáni Istvánt. 2009-ben az egész ország a szívébe zárta, amikor az RTL Klub tehetségkutatóját, a Csillag születik második szériáját megnyerte, és az énekes ma is szívesen szerepelne újra tévéműsorokban.


– Vannak olyan műsorok, amiket látva nem is értem, miért nem jutok a szerkesztők eszébe. Ilyen a Csináljuk a fesztivált! Azt gondolom, ha én nem vagyok abba a műsorba való, akkor senki. Tényleg nem tudom, mi lehet az oka. Talán nem vagyok szimpatikus – fogalmazott a Blikknek Tabáni István, aki elsősorban zenés műsorokban tudná magát elképzelni, de nem zárkózik el mástól sem.


– Nem hiszem, hogy beköltözős realityt vállalnék, mert kétlem, hogy a többiek együtt tudnának velem élni. A látszat ellenére ugyanis nem mindig könnyű velem kijönni. Táncos műsorhoz már lenne kedvem, de nem tudom, mennyire tudnék jól teljesíteni. Valójában nyitott vagyok bármire, ami illik a személyiségemhez, de legszívesebben olyan produkcióban szerepelnék, amely az énekléshez kötődik.


Tabáni Istvánnak azonban tévézés nélkül is bőven akad teendője. Ha nem a színpadon van, négy- és másfél éves kisfiaival tölti az idejét.


– Aki gyereket nevel, az tudja, hogy nem egyszerű feladat. Még kicsik a fiúk, de annál elevenebbek. Keveset alszunk, sokszor nem halljuk a saját hangunkat a sikoltozásuktól, mégis a világ legjobb dolga, hogy apa lehetek. Nélkülük üres lenne az életem. Olyan érzéseket hoznak elő belőlem, amikről nem is gondoltam volna, hogy bennem vannak – mesélte a családapa, aki nem zárkózik el attól, hogy tovább bővüljön a családjuk.


– A feleségem mindig is nagyon vágyott egy kislányra. Úgy terveztük, hogy a második már lány lesz, de végül a sors másként hozta. Csilla most is szeretne, és én sem vagyok ellene, de várnék, amíg a fiúk kicsit nagyobbak lesznek. Most ők minden időnket és energiánkat lefoglalják. Nagyon nehéz magunkra figyelni, ritkán tudunk házaspárként időt szakítani egymásra. Ha viszont nagyon elfáradunk, szerencsére akad segítségünk, hogy el tudjunk szökni kettesben.