Meghalt 27 évesen a srác, akivel még 50 cent is rappel egy videóban.. A 127 centis férfi halálát, ez okozhatta


Meghalt 27 évesen a srác, akivel még 50 cent is rappel egy videóban.. A 127 centis férfi halálát, ez okozhatta



Keenan Cahill akinek videói milliókat örvendeztek meg – erősítette meg menedzsere, David Graham a CNN-nek. 27 éves volt.


A chicagói származású Maroteaux-Lamy-szindrómában szenvedett, amely az egyéb tünetek mellett a szervek megnagyobbodását okozza, ezért gyakran kezelték , és több műtéten is átesett. Ellenőrzött közösségi oldalai szerint a hónap elején nyitott szívműtéten kellett volna átesnie .


„Bonyolítások merültek fel, amelyeket nem tudott leküzdeni” – jegyezte meg családja a nagynénje által szervezett GoFundMe -ben, és megosztotta Facebook-oldalán is . Az adománygyűjtést Cahill egészségügyi és temetési költségeinek fedezésére indították.


Cahill a 2010-es évek egyik első vírussztárja lett ajkak szinkronizáló videóival, amelyeket a hálószobájában, az íróasztaláról forgattak még tinédzser korában. Az elgondolás egyszerű volt: egy mindig kifejező Cahill egyszerűen szájbarágósan szájába adta a dalszövegeket a korszak slágereinek, mint például Usher „DJ Got Us Fallin' in Love” és Rihanna „Only Girl (In the World)” című számának, és nézte, ahogy árad a kilátás.


Ezek a videók gyakran eljutottak a slágerek mögött álló énekesekhez, kezdve Perry-vel, miután Cahill száját szinkronizálta a „Teenage Dream”, az egyik legnépszerűbb videójával. Twitteren üzente, hogy szerelme az alakítása iránt, majd később meghívta , hogy szerepeljen egy pennsylvaniai turné állomásán 2011-ben.


Cahill olyan hírességeket toborzott, mint 50 Cent és Ariana Grande a szájszinkronizáláshoz YouTube-videóiban, és néhányan, köztük Jennifer Aniston , David Guetta producer és az „Amerika következő topmodellje” versenyzői , kölcsönözték vírussztár erejét saját videóikhoz. Menedzsere szerint Cahill az egyik első YouTube-os lett, aki 500 millió megtekintést ért el személyes csatornáján.


Cahill azonban az egyszerű szájszinkronizálásnál többről akart híres lenni, 2013-ban kiadott egy saját kislemezt, majd később DJ és producer lett.


„Soha nem keresett sok pénzt, de élvezte, amit csinál, és sok ember arcára mosolyt csalt” – mondta családja a GoFundMe-n.