Szomorú hírek jöttek Mészáros Lőrincről.. Pont Karácsonykor? De miért...?


Szomorú hírek jöttek Mészáros Lőrincről.. Pont Karácsonykor? De miért...?Az új magyar milliárdoslista szerint már nem Mészáros Lőrinc a leggazdagabb az országban, ketten is megelőzték.

Alaposan átrendeződött a magyar milliárdoslista a Forbes adatai szerint. A 2022-es év vagyonmozgásai alapján Csányi Sándor, az OTP vezére 5 év után visszavette az első helyet Mészáros Lőrinctől, akit ráadásul egy másik magyar is is lehagyott.

Mint korábban írtuk, a legértékesebb magyar celebek listáját Majka vezeti, Sebestyén Balázs előtt.

Egy további mérföldkő, hogy ímmár három magyar is szerepel a világ dollármilliárdosai között.


A listavezető Csányi Sándor vagyona átlépte a fél billiós álomhatárt, egészen 541,6 milliárd forintra gyarapodott az év végére.

Ezzel az OTP vezére az első magyar, aki elérte ezt a korábban elképzelhetetlennek tartott összeget, pedig, mint arról beszámoltunk, a bankszektor számráa sem volt könnyű az idei év.


A növekedés motorja a Blikk által szemlézett lista szerint a Bonafarm-csoport volt, ami a számítások szerint 20 százalékkal növelte az értékét egy év alatt.

A dobogó második helyén Felcsuti Zsolt áll, akinek becsült vagyona 468,6 milliárd forint, így ezzel ő is dollármilliárdos lett. 

Mészáros Lőrincnek csak a harmadik hely jutott, aki az elmúlt három évben a listát vezette.