Elvesztette feleségét Fenyő Miklós.." „Nagy veszteség, nagy trauma...."


Elvesztette feleségét Fenyő Miklós.." „Nagy veszteség, nagy trauma...."

 Még most is nehéz bármit is mondania, felesége halála után ennyivel.




Családja és a munka segített feldolgozni felesége halálát Fenyő Miklósnak. Bár 10 évvel a szeretett párja elvesztése után most sem könnyű ez:


„Nagy veszteség, nagy trauma. Valahogy fel kellett dolgozni, ez nagyon-nagyon sok munka. Sajnos nem vagyok egyedül ebben a „műfajban”. Senkinek nem kívánom. Az élet megy tovább.”


Telt házas koncerteket ad, imádja a közönsége, őt pedig ez élteti. A Borsnak adott interjút az elmúlt évéről a zenész.


„Nagyon-nagyon szerencsésnek gondolom magam. A sorstól én annyi jót, és annyi örömforrást kaptam, amellyel nem könnyű együtt élni, helyén kell tudni kezelni. Megpróbálom visszaadni azt a szeretetet, amit kapok az emberektől és úgy értékelni, hogy ez nem feltétlen természetes, hogy így van, így lett. Nem lehetett ezt előre tudni 55 évvel ezelőtt, de valahogy mindig ezt kaptam az emberektől”- aztán a családjáról is mesélt Fenyő Miki.


„A karácsonyt együtt töltöttem a családdal, a koncerten is együtt voltunk, nem a színpadon, de mindenki jelen volt, az unokám is. Balázs nagyon klassz kis srác, szeretem és büszke vagyok rá és ő is nagyon szeret engem. Ez az egy unokám van. A fiam és a lányom is mindketten házasságban élnek, jól vannak, hála Istennek.”