G.w.M és Edina kapcsolata pszichológiai szempontból..


G.w.M és Edina kapcsolata pszichológiai szempontból..



 " Most nem konkrétan pletyizni szeretnék, hanem arról beszélgetni, hogy ismerve a bántalmazó kapcsolatok metódusát, mennyire szar végignézni, ami közöttük zajlik, és jönnek a hatalmas red flag-ek. Nem vagyok különösebben nagy influencer követő, Edináról én személy szerint tavalyig azt sem tudtam, kicsoda, GWM-ről nem is beszélve😅 Akármilyen is Edina, szerintem rossz nézni, ami történik. Amik szerintem bántalmazó kapcsolatokra utaló jelek tipikusan a kapcsolat elejéről:

🚩 Már Csuti is egoista karakternek tűnik, ahogy ő is bánt Edinával a műsorokban, ahogy mutogatja magát, megnyilvánul, akkor is, ha jobb, mint GWM 🚩Edina nagyon gyorsan ugrott egyik kapcsolatból a másikba, kapcsolatfüggés tipikus esete 🚩🚩 Ez inkább dupla red flag, a nagyon gyors elköteleződés, hamar gyerek, annyira tipikus a bántalmazó kapcsolatokban 🚩 Lovebombing megy ezerrel, kapja a Porschét és Guccit és a rózsacsokrot - mindegyik dolog, amit kap, közhelyes akkor is,ha drága 🚩Meg kell változnia Edinának már a kapcsolat elején, csak mert GWM-nek más a kultúrája, arról szó sincs, hogy esetleg GWM is változna, mert Edinának más a kultúrája... 🚩 Vakszerelem, életében nem volt ilyen boldog, stb: pont a Lovebombing miatt pontosan ezt szokták érezni az elején a bántalmazó kapcsolatokban 🚩 Kamu vagyon, kamu cég, stb: Már Melanie is elmondta, hogy hitelből voltak a dolgok, nem hiszem, hogy ez most másképp lenne. A nevezett zeneipari cége GWM-nek nincs, ha van is pénze, valszeg valahonnan van, de nem legális úton, és nagy része nem a zenéből, Edina valszeg erről nem tud semmit, milyen illegál dolgok mennek, hogy GWM futtat vagy ki tudja, mit csinál 🚩 Kiváló választás a bántalmazó részéről: Edina előtt az ország nagyobb részének halvány fogalma nem volt, GWM kicsoda, most csak a partnere révén hirtelen ismert lett, jó buli, nem?

Ti tudtok még írni a listához, akár saját, akár szakmai tapasztalat alapján? Kíváncsi vagyok.

❗ LÉGYSZI, ne vigyük át a posztot abba, hogy de Edina is mekkora hülye,hogy mennyire gáz emberek, stb-stb, erről már volt elég poszt. Az viszont érdekel, ha fordítva, Edina részéről is láttok ilyen jeleket akár GWM felé. Igen, Csuti felé volt a GWM a legjobb apa kitűző, hát marhára tudja, milyen apa lesz, mikor még csak kb félidős terhes múlt...

❕ Kívánom, hogy ne legyen igazam, és amit látok, nem az, ami, hanem egy boldog kapcsolat lesz belőle. Én kisebb összeget sem mernék rátenni, de tényleg kívánom. Mert ha ez az, ami látszik, akkor csúnya vége lesz, nehéz idők fognak jönni pár év múlva, és ilyet senkinek sem kívánnék."