Holnap lesz pont 1 éves a barátnőm 2 ikerbabája..fájdalmas, de utoljára lehet velük


Holnap lesz pont 1 éves a barátnőm 2 ikerbabája..fájdalmas, de utoljára lehet velükFájó szívvel teszek eleget barátnőm kérésének, de nincs ember, aki visszautasította volna Őt a helyemben.


Holnap lesznek 1 évesek ezek a drága kincsek. Éva barátnőm szülés után tudta meg,hogy méhét el kell távolítani. A műtét elkerülhetetlen volt. Ezen aránylag hamar túltette magát,hisz a babák minden pillanatát betöltötték. Sajnos néhány hónap elteltével kiderült,hogy rákos.  


Mindent megtett a család,az orvosok érte,de állapota súlyosbodott. Nem akarom részletezni,mert hull a könnyem. Azt kérte tőlem,bár a férje biztosan nagyon fog haragudni rám-tegyem meg,hogy elküldöm hozzátok a két kicsi TÜNDÉRKE fotóját,mert Ő tudja ez lesz velük az első és egyben utolsó születésnap. Megszakad a szívem,de le kell írjam:Évának hetei vannak hátra! Kérlek titeket a nevében:Legyetek szívesek minél több gyönyörű szót írni a babucikról,mert ezzel tudtok neki neki néhány boldog pillanatot okozni földi életében.  Nagyon szépen köszönöm,ha segítetek kérésének eleget tenni!